VELIKI POTENCIJAL!! Samostojeća kamena kuća za adaptaciju sa pogledom na more i grad Novigrad

Osnovni podaci

Grad:Buje

Šira lokacija:Buje

Cijena/m²:860,00 €

Površina:150,00 m²

Površina parcele:515 m²

Sobnost:1

Katnost:3

Stanje:Za adaptaciju

Provizija agencije:3% + PDV

Opis

Buje - šarmantna kamena samostojeća kuća smjestila sa na lijepom brežuljku okrežena prirodom sa pogledom na more i grad Novigrad.

Na terenu površine cca 550 m2 smjestila se glavna kuća ukupne površine cca 150 m2, pomočni objekt, također kameni, ukupne površine cca 40 m2, te još jedan ucrtani objekt ukupne površine cca 20 m2.

Nedaleko kuće nalazi se sva infrastruktura.

Ova je nekretnina pravi potencijal koja može biti adaptirana u kuću za odmor sa bazenom ili cijelogodišnji život zbog njene iznimne pozicije i okruženja.

 

 

 

Ostali podaci

Ostali podaci

  • Orijentacija: Jugozapad

Opis nekretnine

  • Miran predio
  • Pogled na more panoramski

Lokacija

Buje

Buje se spominje prvi put davne 981. godine kao Castrum Bugi. Do danas, Buje su zadržale sliku utvrđenog grada na uzvisini. Izvan zidina na groblju Buja, smještena je crkva Sv. Martina s renesansnim portalom.

U rujnu svake godine održava se tradicionalni praznik grožđa. Sama okolica Buja je pogodna za poljodjelstvo i vinovu lozu, a tome svjedoče brojni vinski podrumi od kojih prvi datira iz 1905 godine. Buje su također zanimljive i turistima te grad Buje posjeduje hotelski i apartmanski smještaj te omogućava lovni turizam i bavljenje jahačkim sportom.

Broj pregledavanja: 1210

Kontaktirajte agenta

  • Istra Property Management
  • Istra Holiday
  • Adriatic Group