POREČ SALADINKA!!! Građevinsko zemljište turističke namjene 320 m od mora

Osnovni podaci

Grad:Poreč

Šira lokacija:Poreč

Cijena/m²:160,26 €

Površina:624,00 m²

Provizija agencije:3% + PDV

Udaljenost do mora:320 m

Opis

EKSKLUZIVNO U PONUDI!

Prodaje se 624 m2 građevinskog zemljišta u zoni T1 (turističkoj zoni Saladinka) udaljenoj 320 m od uređene plaža. Na zemljištu se ništa ne može graditi bez da investitor ne otkupi više građevinskog zemlijšta na istoj lokaciji. No ovo je prilika za one investitore koji žele uložiti određeni novac u građevinsko zemljište blizu mora za povremeno korištenje, te za eventulanu prodaju jednog dana kada se pojavi veliki investitor za cijelo to područje.

Napomena:  zadnje tri fotografije su fotografije od najbližih plaža!

Ostali podaci

Ostali podaci

  • Orijentacija: Jugozapad
  • Udaljenost od plaže: 320 m
  • Udaljenost od centra: 2000 m
  • Udaljenost do mora: 320 m

Opis nekretnine

  • Blizina centra
  • Blizina plaže
  • Miran predio
  • Pristup nekretnini: Auto, Kamion

Poreč

Grad Poreč, odnosno nekadašnja Colonia lulia Parentium, star gotovo 2 tisuće godina, danas spada u jednu od najomiljenijih destinacija na Jadranu. Od svoje povijesti, stanovnici Poreča živjeli su od ribarstva i zemljoradnje, a danas im je glavni izvor prihoda grana turizma. Današnji Poreč kakvog poznajemo, obiluje raznim mirisima, zvukovima i bojama, čineći ih dostupnim svakom posjetitelju grada.
Povijest Poreča započinje 2 stoljeća prije Krista u doba kada je rimski castrum podignut na malom poluotoku, danas poznatom kao stara jezgra grada Poreča.
Glavne ulice Poreča su Cardo Maximus i Decumanus, u kojima se kriju brojni spomenici i znamenitosti. Kao najvažniju, izdvajamo Eufrazijevu baziliku iz 5.st. koja predstavlja najvredniji spomenik u Poreču kojeg je UNESCO zaštitio kao spomenik svjetske baštine 1997. godine. Odmah pored najstarijeg trga Marafor, čuvaju se fragmenti Neptunovog i Martovog hrama. Na koje god mjesto se uputili u Poreču, osjetit ćete posebnu draž koja je prožeta davnim vremenima i suvremenošću.
Sama Porečka rivijera nudi prekrasne obale koje obiluju usamljenim plažama kao i ponudom brojnih sadržaja za aktivan odmor. U Poreču se mogu pronaći brojni restorani i konobe za svačije nepce, a ljubitelji vina posebno će se oduševiti vinogradima. Za mlade željne zabave, Poreč nudi razne mogućnosti, od koncerata na otvorenom, barova, noćnih klubova do festivala i gradskih fešti za idealan provod.
Od prirodnih ljepota u blizini Poreča, posjetitelji mogu vidjeti Limski zaljev, Romualdovu pećinu i Jamu Baredine koja je ujedno i prvi Istarski speleološki lokalitet prenamijenjen u turističke svrhe. Možete se uputiti brodicom na otok Sv. Nikole, na kojem možete provesti cijeli dan kupajući se na plažama ili se možete prošetati po jednoj od brojnih staza koje presijecaju otok i uživati u mediteranskoj prirodi.
Zahvaljujući svojoj kvaliteti ponude, čistom moru i posjećenosti, Poreč je više puta nagrađivan i jedna je od najposjećenijih destinacija u Hrvatskoj za savršen užitak i odmor.

Broj pregledavanja: 974

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

  • Istra Property Management
  • Adriatic Group