Ograđeno zemljište uz glavnu prometnicu

Osnovni podaci

Grad:Poreč

Šira lokacija:Poreč

Cijena/m²:0,74 €

Površina:564,00 m²

Katnost:pri

Stanje:Uređeno

Provizija agencije:3% + PDV

Udaljenost do mora:500 m

Opis

Zemljište se nalazi uz glavnu prometnicu, te je ograđeno metalnom ogradom. Vidljivost je odlična sa ceste, te se asfaltnim prilazom ulazi na parking za automobile, kombije ili kamione. Odlična je pozicija za djelatnosti koje su namijenjene prodaji proizvoda koji mogu stajati na vanjskom, nenatkrivenom prostoru, dok se zaposlenik i administracija mogu smjestiti u malu kućicu ili radni kontejnter.

Ostali podaci

Ostali podaci

  • Udaljenost od centra: 500 m
  • Udaljenost do mora: 500 m

Opis nekretnine

  • Pogled na more
  • Pristup nekretnini: Auto, Kamion, Kombi, Šleper
  • Pozicija: Uz glavnu prometnicu
  • Osnovna infrastruktura: Struja, Gradski vodovod

Lokacija

Poreč

Grad Poreč, odnosno nekadašnja Colonia lulia Parentium, star gotovo 2 tisuće godina, danas spada u jednu od najomiljenijih destinacija na Jadranu. Od svoje povijesti, stanovnici Poreča živjeli su od ribarstva i zemljoradnje, a danas im je glavni izvor prihoda grana turizma. Današnji Poreč kakvog poznajemo, obiluje raznim mirisima, zvukovima i bojama, čineći ih dostupnim svakom posjetitelju grada.
Povijest Poreča započinje 2 stoljeća prije Krista u doba kada je rimski castrum podignut na malom poluotoku, danas poznatom kao stara jezgra grada Poreča.
Glavne ulice Poreča su Cardo Maximus i Decumanus, u kojima se kriju brojni spomenici i znamenitosti. Kao najvažniju, izdvajamo Eufrazijevu baziliku iz 5.st. koja predstavlja najvredniji spomenik u Poreču kojeg je UNESCO zaštitio kao spomenik svjetske baštine 1997. godine. Odmah pored najstarijeg trga Marafor, čuvaju se fragmenti Neptunovog i Martovog hrama. Na koje god mjesto se uputili u Poreču, osjetit ćete posebnu draž koja je prožeta davnim vremenima i suvremenošću.
Sama Porečka rivijera nudi prekrasne obale koje obiluju usamljenim plažama kao i ponudom brojnih sadržaja za aktivan odmor. U Poreču se mogu pronaći brojni restorani i konobe za svačije nepce, a ljubitelji vina posebno će se oduševiti vinogradima. Za mlade željne zabave, Poreč nudi razne mogućnosti, od koncerata na otvorenom, barova, noćnih klubova do festivala i gradskih fešti za idealan provod.
Od prirodnih ljepota u blizini Poreča, posjetitelji mogu vidjeti Limski zaljev, Romualdovu pećinu i Jamu Baredine koja je ujedno i prvi Istarski speleološki lokalitet prenamijenjen u turističke svrhe. Možete se uputiti brodicom na otok Sv. Nikole, na kojem možete provesti cijeli dan kupajući se na plažama ili se možete prošetati po jednoj od brojnih staza koje presijecaju otok i uživati u mediteranskoj prirodi.
Zahvaljujući svojoj kvaliteti ponude, čistom moru i posjećenosti, Poreč je više puta nagrađivan i jedna je od najposjećenijih destinacija u Hrvatskoj za savršen užitak i odmor.

Broj pregledavanja: 1232

Kontaktirajte agenta

Slične nekretnine

Prodajno-skladišni prostor, Zakup, Poreč, Poreč
Poreč - Prodajno izložbena Hala u Poreču

Pov.: 656,00 m²

Sobnost: 3

6.560,00 €

Poslovni prostor, Najam, Poreč
Poreč - Trgovina - najam

Pov.: 32,15 m²

Sobnost: 2

400,00 €

Poslovni prostor, Zakup, Poreč
Poslovni prostor/trgovina u centru grada

Pov.: 20,00 m²

Sobnost: 1

450,00 €

  • Istra Property Management
  • Istra Holiday
  • Adriatic Group