Građevinsko zemljište okruženo prirodom, daleko od buke velikih gradova

Osnovni podaci

Grad:Grožnjan

Šira lokacija:Grožnjan

Cijena/m²:44,91 €

Površina:1.492,00 m²

Provizija agencije:3% + PDV

Opis

Građevinsko zemljište okružen prirodom, daleko od buke velikih gradova. Na samo 2 kilometra nalazi se srednjovjekovni  Grožnjan, gdje se svake godine održava ExTempore na kojem se umjetnici susreću sa drugima te međusobno djele ideje i iskustva, među ostalim Grožnjan je i vrlo poznati po Bluesu. Nedaleko od zemljišta nalazi se naselje sa potrebnom infrastrukturom (struja, voda i telefonska linija), u blizini se nalaze biciklističke staze, restorani, seoske kuće i još mnogo toga. Ovo područje ističu se izvrsni vinari i maslinari priznatim i nagrađivanim diljem svijeta. Kabola, Clai, Gambaletto, Celega, Kozlović, Franković, Zigante, Benvegnu itd. Samo su neka od imena poznatih proizvođača vina i maslinovog ulja. Da ne spominjemo San Servolo Beer spa, jednu od prvih spa-beer u Europi koja se temelji na našem lokalnom pivu.
Uz građevinsko zemljište moguće je kupiti i poljoprivredno zemljište podijeljeno na nekoliko parcela različitih dimenzija, uključujući kestenovu šumu, itd.

Uz ovaj teren vlasnik također prodaje poljoprivredna zemljišta na više čestica ukupne površine 12254 m2

Isto tako potrebno je napomenuti da ispod jedne parcele prolazi i vodovodna cijev koja vodi do sljedećeg naselja, te nije teško dobit i priključak za poljoprivrednu vodu u slučaju da nekoga zanima sadnja maslina ili slično

Na nekoliko kilometara nalaze se Umag, Novigrad, Poreč, Rovinj, Motovun i ostali gradovi.

Ostali podaci

Ostali podaci

  • Orijentacija: Jugozapad

Opis nekretnine

  • Pristup nekretnini: Auto, Kamion

Lokacija

Broj pregledavanja: 243

Kontaktirajte agenta

  • Istra Property Management
  • Adriatic Group