OKOLICA BADERNE!!! Građevinsko-poljoprivedno zemljište sa građevinskom dozvolom i plaćenim komunalijama

Osnovni podaci

Grad:Poreč

Šira lokacija:Baderna

Cijena/m²:56,96 €

Površina:1.738,00 m²

Provizija agencije:3% + PDV

Udaljenost do mora:15000 m

Opis

BADERNA OKOLICA!!! GRAĐEVINSKO- POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE SA GRAĐEVINSKOM DOZVOLOM I PLAĆENIM KOMUNALIJAMA!!!

Prodaje se 928 m2 građevinskog, ostalo je poljoprivredno.

Ovaj arhitektonski biser smješten na rubu šume, okružen je prekrasnim zelenilom i istarskim krajolikom. Vila je dizajnirana s posebnom pažnjom kako bi svakom gostu pružila odmor iz snova. Velika hortikulturno uređena parcela površine preko 1.500 m2 osigurava potpunu privatnost i odmor u prekrasnom prirodnom okruženju.  U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak i potpuno opremljena kuhinja s blagovaonicom ukupne površine 95 m2. Velike podizno klizne stijene u ravnini poda i stropa osiguravaju puno prirodnog svjetla, te otvoren pogled koji se pruža prema privatnom bazenu, sunčalištu i prekrasnom krajoliku. Na katu su četiri spavaće sobe i četiri kupaonice, od kojih tri u sklopu spavaćih soba za maksimalnu udobnost gostiju, dok četvrta uključuje luksuznu finsku saunu. Sve spavaće sobe imaju izlaz na velike privatne terase sa panoramskim pogledom na zelenilo i prirodu. Vanjska terasa i sunčalište veličine je 130 m2 sa preko 54 m2 posebno raskošnog natkrivenog prostora, što uključuje ljetnu kuhinja s roštiljem za maksimalno uživanje. Vila je zamišljena da bude opremljena najsuvremenijim sustavom grijanja i hlađenja putem Mitsubishi dizalice topline, podnog grijanja i kanalnih ventilokonvektora dok se priprema sanitarne tople vode vrši putem solarnih kolektora, što osigurava cjelogodišnje korištenje.

Tip i površina:
Slobodno stojeća građevina dominantno modernog stila s tradicionalnim detaljima i segmentima fasade i ograda u lokalnom kamenu i gabionima. Sastoji se od dvije etaže, od kojih je prizemlje dijelom ukopano: Prizemlje: dnevni boravak, blagovaonica, kuhinja, strojarnica, toalet. Kat: 4 spavaće sobe s terasama, tri kupaonice u sklopu soba, četvrta kupaonica sa finskom saunom odvojeno te prostorija gospodarstva. Kategorizacija: 4+ zvjezdice

Energetski razred: A+ 
Broj gostiju: 8+2
Parkirališna mjesta: 2
Površina objekta NETO korisna površina: 251 m2
Površina objekta GBP: 270 m2
Ukupna površina parcele:  1.500 m2
Pad terena prema jugu: 6-7%
Terasa:
Površina natkrivena: 54 m2
Površina nenatkrivena (sunčalište): 75 m2
Oprema: lounge, vanjska blagovaonica, sunčalište, zatvorena ljetna kuhinja s roštiljem i spremište za suncobrane i ležaljke.
Bazen:
Površina: 43 m2 vodene površine
Dubina: do 1.5m
Oprema bazena: vodena masaža (x2), solarni tuš, strojarnica (automatski filter i stanica za doziranje klora i Ph, priprema za spajanje bazenske dizalice topline za grijanje i hlađenje bazena), LED osvjetljenje. Tip: skimerski
Materijali:
Izgradnja: vanjski zidovi, te unutarnji nosivi zidovi su armirano betonski i zidani klasičnom opekom. Unutarnji pregradni zidovi su izgrađeni po sistemu suhe gradnje, knauf W112.
Podne obloge – na podovima prizemlja, kupaonica, vanjske terase, sunčalište i tehničkih prostorija nalaze se španjolske keramičke pločice 1. klase velikog formata 60x120, dok se u spavaćim sobama nalazi višeslojni prirodni parket.
Fasada: etics fasada s 12 cm izolacijom, zidovi prizemlja prema sunčalištu i potporni zidovi obučeni u kamen
Stolarija: CORTIZO COR VISION panoramske ALU stijene, staklo LOWE 6-16-6 s plinom, Ug=0,9 W/m2K, boja RAL 7016.
Ograde terasa: staklena ograda, sigurnosno kaljeno staklo 8+8mm sa INOX spider nosačima
Vrti i okoliš - hortikulturno uređen vrt opremljen sa automatiziranim navodnjavanjem
GHV - grijanje i hlađenje izvedeno je najsuvremenijom Mitshubishi dizalicom topline, ventilokonvektorima kanalnog tipa i podnim grijanjem u prizemlju i kupaonicama. Dogrijavanje sanitarne vode izvedeno je solarnim kolektorima koji se nalaze na krovu objekta. Kupaonice i tehničke prostorije su ventilirane.
TZ – Video nadzor i protuprovala. Brava na ulaznim vratima će se otključavati šifrom ili NCF-om.

 

 

Ostali podaci

Ostali podaci

 • Orijentacija: Jugozapad
 • Udaljenost od plaže: 15000 m
 • Udaljenost od centra: 2500 m
 • Udaljenost do mora: 15000 m

Opis nekretnine

 • Blizina centra
 • Blizina dućana
 • Miran predio
 • Plaćen komunalni doprinos
 • Plaćen priključak struje
 • Plaćen priključak vode
 • Projektna dokumentacija
 • Pristup nekretnini: Auto, Kamion
 • Osnovna infrastruktura: Gradski vodovod, Struja

Dozvole

 • Građevinska dozvola
 • Istra Property Management
 • Adriatic Group