NOVIGRAD- 1. RED DO MORA ZEMLJIŠTE TURISTIČKE NAMJENE

Osnovni podaci

Grad:Novigrad

Šira lokacija:Novigrad

Otok:Divna

Cijena/m²:153,66 €

Površina:17.246,00 m²

Koeficijent izgradivosti (%):25

Udaljenost do mora:50 m

Opis

Prodaje se građevinsko zemljište veličine 17246 m2 u prvome redu do mora s otvorenim pogledom na more na odličnoj lokaciji.
Kompletna infrastruktura nalazi se uz teren : voda,struja, kanalizacija,asfaltni pristup .
Mogućnost gradnje vila s bazenima u prvome redu do mora ili kombinacije gradnje kuća za odmor s hotelom. Funkcionalnost projekta je turizam , kao turistički resort na moru .Odlična lokacija pored Novigrada u Istri.
Na fotografijama je moguće vidjeti nekoliko idejnih rješenja ,prema kojima je moguće graditi 25 kuća za odmor sa bazenima za smještaj 150 gostiju .
Mogućnost izgradivosti 6.800 m2 nadzemno u dvije etaže i jedna podzemna etaža veličine 3.400 m2 razvrstano u kućama za odmor sa ili bez hotela .
Izgradivost je 25% ,podrum +prizemlje +prvi kat

Ostali podaci

Ostali podaci

  • Udaljenost od plaže: 50 m
  • Udaljenost do mora: 50 m

Opis nekretnine

  • Prilaz - asfaltirani
  • Blizina centra
  • Pristup nekretnini: Auto, Brod, Kamion, Kombi, Šleper

Novigrad

Novigrad je ujedno i gradić i luka, smješten na zapadnoj obali Istre. Novigrad se nalazi na poluotoku, nekadašnjem otočiću koji sa sjevera zatvara zaljev na ušću rijeke Mirne.. U Novigradu i okolici živi oko 4000 stanovnika.
U neposrednoj blizini župne crkve Sv. Pelagije, smješten je samostojeći zvonik izgrađen 1883. god. po uzoru na poznat zvonik crkve Sv. Marka u Veneciji. Na vrhu zvonika crkve Sv. Pelagije, nalazi se statua zaštitnika grada Novigrada, Sv. Pelagije.
Novigrad je poznat po mnogim konobama i restoranima, vrhunskom maslinovom ulju i vinima, a zbog svog šarma, omiljena je lokacija svim potencijalnim kupcima nekretnina u Istri.

Broj pregledavanja: 358

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

  • Istra Property Management
  • Adriatic Group