Građevinsko zemljište s plaćenim komunalijama, blizu granice

Osnovni podaci

Grad:Buje

Šira lokacija:Buje

Cijena/m²:110,99 €

Površina:883,00 m²

Provizija agencije:3% + PDV

Udaljenost do mora:6000 m

Opis

Samo 3 km od hrvatske/slovenske granice, nalazi se atraktivno građevinsko zemljište s pogledom na uvalu Portorož. Lokacija je zanimljiva radi odlične prometne povezanosti prema sjeveru (Njemačka, Austrija, Slovenija).Vlasnik ima ishodovanu građevinsku dozvolu (sa mogućnošću mijenjanja), projekt za kuću s apartmanom od cca 250 m2, plaćene komunalije, plaćene troškove arhitekta i geodeta, te je doveo struju i vodu do ruba parcele (vrijednost troškova je otprilike 28.000,00 EUR). Ispod zemljišta je zemljište na nižem nivou- borova šuma, u vlasništvu Crkve.Sa njezine lijeve strane je još jedna građevinska parcela iste veličine bez dozvole, koja je također u prodaji.

Ostali podaci

Ostali podaci

  • Orijentacija: Jugozapad
  • Udaljenost od centra: 500 m
  • Udaljenost do mora: 6000 m

Opis nekretnine

  • Pristup nekretnini: Auto, Kamion, Kombi
  • Osnovna infrastruktura: Struja, Gradski vodovod

Lokacija

Buje

Buje se spominje prvi put davne 981. godine kao Castrum Bugi. Do danas, Buje su zadržale sliku utvrđenog grada na uzvisini. Izvan zidina na groblju Buja, smještena je crkva Sv. Martina s renesansnim portalom.

U rujnu svake godine održava se tradicionalni praznik grožđa. Sama okolica Buja je pogodna za poljodjelstvo i vinovu lozu, a tome svjedoče brojni vinski podrumi od kojih prvi datira iz 1905 godine. Buje su također zanimljive i turistima te grad Buje posjeduje hotelski i apartmanski smještaj te omogućava lovni turizam i bavljenje jahačkim sportom.

Broj pregledavanja: 1226

Kontaktirajte agenta

  • Istra Property Management
  • Adriatic Group