Prilika! Građevinsko zemljište, mirna lokacija

Osnovni podaci

Grad:Poreč

Šira lokacija:Poreč

Cijena/m²:55,00 €

Površina:1.000,00 m²

Površina parcele:1000 m²

Provizija agencije:3% + PDV

Udaljenost do mora:11000 m

Opis

Na mirnoj lokaciji nedaleko od Poreča nalazi se građevinsko zemljište od 1000 m2. Sva infrastruktura je u neposrednoj blizini te pravilnog je oblika. Teren ima 2.545 m2, no prodaje se samo 1000 m2 ali se po dogovoru može otkupiti i više, te dio koji se želi. Ima pristup sa dvije strane.

Ostali podaci

Ostali podaci

 • Udaljenost od plaže:
  11000 m
 • Udaljenost od centra: 3500 m
 • Udaljenost do mora: 11000 m
 • Prijevoz: Autobus+Automobil
 • Udaljenost od prijevoza: 10 min

Opis nekretnine

 • Pristup nekretnini: Auto, Kamion, Kombi
 • Osnovna infrastruktura: Gradski vodovod, Kanalizacija, Struja

Poreč

Grad Poreč, odnosno nekadašnja Colonia lulia Parentium, star gotovo 2 tisuće godina, danas spada u jednu od najomiljenijih destinacija na Jadranu. Od svoje povijesti, stanovnici Poreča živjeli su od ribarstva i zemljoradnje, a danas im je glavni izvor prihoda grana turizma. Današnji Poreč kakvog poznajemo, obiluje raznim mirisima, zvukovima i bojama, čineći ih dostupnim svakom posjetitelju grada.
Povijest Poreča započinje 2 stoljeća prije Krista u doba kada je rimski castrum podignut na malom poluotoku, danas poznatom kao stara jezgra grada Poreča.
Glavne ulice Poreča su Cardo Maximus i Decumanus, u kojima se kriju brojni spomenici i znamenitosti. Kao najvažniju, izdvajamo Eufrazijevu baziliku iz 5.st. koja predstavlja najvredniji spomenik u Poreču kojeg je UNESCO zaštitio kao spomenik svjetske baštine 1997. godine. Odmah pored najstarijeg trga Marafor, čuvaju se fragmenti Neptunovog i Martovog hrama. Na koje god mjesto se uputili u Poreču, osjetit ćete posebnu draž koja je prožeta davnim vremenima i suvremenošću.
Sama Porečka rivijera nudi prekrasne obale koje obiluju usamljenim plažama kao i ponudom brojnih sadržaja za aktivan odmor. U Poreču se mogu pronaći brojni restorani i konobe za svačije nepce, a ljubitelji vina posebno će se oduševiti vinogradima. Za mlade željne zabave, Poreč nudi razne mogućnosti, od koncerata na otvorenom, barova, noćnih klubova do festivala i gradskih fešti za idealan provod.
Od prirodnih ljepota u blizini Poreča, posjetitelji mogu vidjeti Limski zaljev, Romualdovu pećinu i Jamu Baredine koja je ujedno i prvi Istarski speleološki lokalitet prenamijenjen u turističke svrhe. Možete se uputiti brodicom na otok Sv. Nikole, na kojem možete provesti cijeli dan kupajući se na plažama ili se možete prošetati po jednoj od brojnih staza koje presijecaju otok i uživati u mediteranskoj prirodi.
Zahvaljujući svojoj kvaliteti ponude, čistom moru i posjećenosti, Poreč je više puta nagrađivan i jedna je od najposjećenijih destinacija u Hrvatskoj za savršen užitak i odmor.

Broj pregledavanja: 804

Kontaktirajte agenta

 • Istra Property Management
 • Istra Holiday
 • Adriatic Group