Građevinsko-poljoprivredno zemljište 5 km od Poreča

Osnovni podaci

Grad:Poreč

Šira lokacija:Poreč

Cijena/m²:84,92 €

Površina:1.472,00 m²

Provizija agencije:3% + PDV

Udaljenost do mora:4000 m

Opis

Građevinsko-poljoprivredno zemljište nalazi se na rubu naselja udaljenog samo 4 km od mora i 5 km od centra grada. Zemljište ima pristupni put, te ima infrastrukturu u neposrednoj blizini budući da se grade dvije nove kuće odmah pored. Lokacija je idealna za one koji traže mirno okruženje, a opet u blizini centra grada.

Ostali podaci

Ostali podaci

 • Udaljenost od plaže:
  4000 m
 • Udaljenost od centra: 5000 m
 • Udaljenost do mora: 4000 m

Opis nekretnine

 • Blizina centra
 • Miran predio
 • Pristup nekretnini: Kamion, Kombi
 • Osnovna infrastruktura: Gradski vodovod, Struja, Telefonska instalacija

Lokacija

Poreč

Grad Poreč, odnosno nekadašnja Colonia lulia Parentium, star gotovo 2 tisuće godina, danas spada u jednu od najomiljenijih destinacija na Jadranu. Od svoje povijesti, stanovnici Poreča živjeli su od ribarstva i zemljoradnje, a danas im je glavni izvor prihoda grana turizma. Današnji Poreč kakvog poznajemo, obiluje raznim mirisima, zvukovima i bojama, čineći ih dostupnim svakom posjetitelju grada.
Povijest Poreča započinje 2 stoljeća prije Krista u doba kada je rimski castrum podignut na malom poluotoku, danas poznatom kao stara jezgra grada Poreča.
Glavne ulice Poreča su Cardo Maximus i Decumanus, u kojima se kriju brojni spomenici i znamenitosti. Kao najvažniju, izdvajamo Eufrazijevu baziliku iz 5.st. koja predstavlja najvredniji spomenik u Poreču kojeg je UNESCO zaštitio kao spomenik svjetske baštine 1997. godine. Odmah pored najstarijeg trga Marafor, čuvaju se fragmenti Neptunovog i Martovog hrama. Na koje god mjesto se uputili u Poreču, osjetit ćete posebnu draž koja je prožeta davnim vremenima i suvremenošću.
Sama Porečka rivijera nudi prekrasne obale koje obiluju usamljenim plažama kao i ponudom brojnih sadržaja za aktivan odmor. U Poreču se mogu pronaći brojni restorani i konobe za svačije nepce, a ljubitelji vina posebno će se oduševiti vinogradima. Za mlade željne zabave, Poreč nudi razne mogućnosti, od koncerata na otvorenom, barova, noćnih klubova do festivala i gradskih fešti za idealan provod.
Od prirodnih ljepota u blizini Poreča, posjetitelji mogu vidjeti Limski zaljev, Romualdovu pećinu i Jamu Baredine koja je ujedno i prvi Istarski speleološki lokalitet prenamijenjen u turističke svrhe. Možete se uputiti brodicom na otok Sv. Nikole, na kojem možete provesti cijeli dan kupajući se na plažama ili se možete prošetati po jednoj od brojnih staza koje presijecaju otok i uživati u mediteranskoj prirodi.
Zahvaljujući svojoj kvaliteti ponude, čistom moru i posjećenosti, Poreč je više puta nagrađivan i jedna je od najposjećenijih destinacija u Hrvatskoj za savršen užitak i odmor.

Broj pregledavanja: 795

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

Građevinsko stambeno zemljište, Prodaja, Poreč, Poreč
Poreč - Građevinsko stambeno zemljište - prodaja

Pov.: 1.572,00 m²

160.000,00 €

Građevinsko stambeno zemljište, Prodaja, Poreč, Poreč
POREČ-8 KM GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE NA PRODAJI

Pov.: 1.530,00 m²

130.050,00 €

Kuća u nizu, Prodaja, Poreč, Poreč
Građevinska zemljišta u Poreču 800 m od mora

Pov.: 724,00 m²

130.320,00 €

Zemljište, Prodaja, Poreč
Građevinska zemljišta u Poreču 800 m od mora

Pov.: 723,00 m²

130.140,00 €

Stan, Prodaja, Poreč
Poreč-Građevinsko zemljište samo 800 m do mora!

Pov.: 932,00 m²

129.000,00 €

 • Istra Property Management
 • Istra Holiday
 • Adriatic Group